Aktuelt

CORONAVACCINATION: Vi vaccinerer ikke mod corona i øjeblikket, da der er god mulighed for at booke en vaccinationstid på et vaccinationscenter.

Vaccinen er ikke godkendt til 3. vaccination til unge under 18. Det er derfor i øjeblikket ikke muligt for de unge at rejse ind i Østrig, som kræver 3 vaccinationer.

_________

INFLUENZAVACCINATION 2021: Ring for tidsbestilling.

_________

CORONA:

Du har KUN adgang til klinikken, hvis du har en aftale !!

Ophold dig i klinikkens lokaler incl venteværelse i så kort tid som muligt. Kom til tiden – vent gerne udenfor. Hold afstand til personale og medpatienter.

___________

UDDANNELSESLÆGER:

Fra 01-07-2021 til 31-01-2022 er Læge Rikke Bjerglund tilknyttet klinikken. Rikke er i gang med speciallægeuddannelsen til Almen Medicin – og har således allerede flere års erfaring som læge. TAG GODT IMOD RIKKE !

Fra 01-08-2021 til 31-01-2022 er Læge Benedikte Hesel tilknyttet klinikken. Benedikte har en introduktionsstilling til specialet Almen Medicin  – og har således allerede flere års erfaring som læge. TAG GODT IMOD BENEDIKTE !

Læge Nanna Odgaard Jeppesen er  fortsat tilknyttet klinikken – og hun vil være i klinikken ca 1 gang om måneden de næste år.

____________

KUNST PÅ VÆGGENE:

Kunster Valborg Tinghus udstiller sine billeder i december, januar og februar. Billederne er til salg – henvend dig til kunstneren. Glæd dig til at se disse herlige billeder !!

___________

HPV-VACCINE OGSÅ TIL DRENGE

Drenge som er født 1.januar 2006 eller senere tilbydes (i lighed med piger) HPV-vaccine. Smitte med HPV kan medføre forskellige cancerformer, der også vil kunne ramme drenge/mænd. Herudover vil vaccinen beskytte mod kønsvorter

___________

Stærk smertestillende medicin og vanedannende medicin kan ikke (gen)bestilles telefonisk eller via mail. Dette kræver  fremmøde i klinikken