Aktuelt

SÆSONVACCINATION

Vi vaccinerer ikke længere mod corona, og henviser derfor til vaccinationscentret.

Fra 1. oktober tilbydes influenzavaccination til alle +65 årige, gravide i 2. og 3. trimester samt patienter med visse kroniske sygdomme. Vi tilbyder ikke vaccination til personer ud over vaccinationsprogrammet.

_________

UDDANNELSESLÆGER:

Læge Katrine Gørlitz starter som ny læge her i praksis 01-08-2022, og et halvt år frem. Katrine kommer lige fra medicinsk afdeling på Silkeborg sygehus – og har erfaring fra andre afdelinger også. Tag godt imod Katrine!

Læge Nanna Odgaard Jeppesen er vendt tilbage til klinikken her pr 01-09-22 og et halvt år frem. Nanna er langt i speciallægeuddannelsen til Almen Medicin  – og har således mange års erfaring både fra almen praksis og fra flere sygehusafdelinger.  Tag godt imod Nanna.

Læge Rikke Bjerglund  er fortsat tilknyttet klinikken, hun vil som en del af sin uddannelse være tilbage  ca. 1 gang om måneden de næste år.

____________

KUNST PÅ VÆGGENE:

Så har vi atter fornøjelsen af at byde kunstner Jakob Bredahl og hele hans fantastiske dyreunivers velkommen i klinikken. Billederne er til salg – henvendelse til kunstneren. Udstillingen varer til og med februar 2023.
___________

Stærk smertestillende medicin og vanedannende medicin kan ikke (gen)bestilles telefonisk eller via mail. Dette kræver  fremmøde i klinikken